Παπούτσια

Πως να Φοράτε Ψηλοτάκουνα Παπούτσια με Ασφάλεια

pretty businesswoman taking off high heels shoes a FBMRN

Όσο κι αν λατρεύουμε τα γυναικεία παπούτσια με πανύψηλα τακούνια, η αλήθεια είναι πως εγκυμονούν αρκετούς κινδύνους για τα πόδια, από κάλους μέχρι οστεοαρθρίτιδα στα γόνατα. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποχαιρετήσετε τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα παπούτσια για πάντα, αλλά ίσως έχει έρθει η ώρα να βρείτε πιο έξυπνους τρόπους να τα φοράτε, ώστε να μειώσετε τις αρνητικές τους επιδράσεις όσο το δυνατόν περισσότερο!

 1. Κρατήστε τα για ιδιαίτερες περιστάσεις
  Ένα επίσημο δείπνο στο οποίο δεν θα περπατήσετε πολύ, για παράδειγμα, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να φορέσετε τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα παπούτσια. Ένα 8ωρο στη δουλειά από την άλλη, ειδικά αν πρέπει να περπατήσετε για να φτάσετε εκεί, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, όσο στιλάτα κι αν θεωρείτε ότι δείχνουν. Επιλέξτε ένα ζευγάρι άνετα γυναικεία αθλητικά και κρατήστε τις γόβες για το βράδυ!
 2. Φορέστε τα με συγκεκριμένο ωράριο
  Τα πιο χαμηλά τακούνια, τα λεγόμενα kitten heels, αλλά και τα μεσαίου ύψους τακούνια μπορούν να φορεθούν για έως και τρεις ώρες. Ό, τι πρέπει για μια εμφάνιση σε δείπνο γάμου ή σε ένα σύντομο βραδινό event. Τα πολύ ψηλά τακούνια, από 9 εκατοστά και πάνω δηλαδή, καλό είναι να φοριούνται μόνο για μια ώρα.
 3. Καθίστε
  Τα ψηλά τακούνια και το περπάτημα δεν τα πάνε τόσο καλά… Οπότε, τα χρονικά περιθώρια που αναφέραμε πιο πάνω μπορούν εύκολα να παραταθούν αν κάθεστε. Αν γνωρίζετε ότι θα μετακινηθείτε με αυτοκίνητο και έχετε εξασφαλισμένη κάποια θέση εκεί που πηγαίνετε, μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε ώστε να φορέσετε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σας παραπάνω. Κι αν φυσικά θέλετε να χορέψετε, βγάλτε τα για λίγο!
 4. Επαναφέρετε το πόδι στην αρχική του κατάσταση
  Αφού επιστρέψετε σπίτι και βγάλετε τα τακούνια, τεντώστε τα πέλματα των ποδιών σας μπροστά και πίσω αρκετές φορές. Χρησιμοποιήστε επίσης μια μικρή μπάλα και κυλήστε την στο πάτωμα με τα πόδια σας. Αυτές οι κινήσεις ενδυναμώνουν τους μυς του ποδιού, βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και μειώνουν το μούδιασμα.Για ψηλοτάκουνα παπούτσια, άνετα γυναικεία αθλητικά ή για οποιαδήποτε άλλα παπούτσια χρειάζεστε, απευθυνθείτε στο SK Kampolis Shoes!
Back to list

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *